Skip to content
08 - 703 25 15 info@sodrael.se

Elektriker i Stockholm

Våra elektriker på Södra Eltjänst erbjuder en mängd olika tjänster för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Här listar vi vad vi exempelvis kan göra för dig! Du är alltid välkommen att ringa oss 08-703 25 15 för direkt kontakt, frågor och bokning eller fylla i vårt bokningsformulär så kontaktar vi dig omgående.

Privatpersoner

Tjänster för privatpersoner

Skapa dig ett säkert och effektivt hem med Södra Eltjänst. Vi tar hand om dina elinstallationer, från mindre projekt till stora. Vi erbjuder dig som kund antingen del-eller helhetslösningar för samtliga elinstallationer.

Vi kan hjälpa med dig med allt ifrån att sätta upp en taklampa, spotlights, armaturer i badrum, utomhusbelysning till byte av dimmer, armaturer, uttag samt felsökning av armaturer.

Vid till- & ombyggnad eller renovering hjälper vi dig med nya smarta lösningar inom El så du får säkra ändamålsenliga el-ledningar. Vi erbjuder dig utbyte av vitvaror, byte från gasspis till elspis, om trådning av gamla ledningar, byte av elcentraler. Samt även belysningsförslag för din bostad och byte av belysning till LED.

Vi hjälper dig även med renovering av armaturer (som lämnas in till en professionell reparatör), nätverksinstallationer och kameralösningar samt arbetar vi mycket med Smarta Hem installation av Plejd, Wiser och Jung ENET. Läs mer om under Smarta Hem.

Vi erbjuder dig skräddarsydda lösningar för att du ska få ditt energisnåla och säkert hem.

Visste du att det finns ROT-avdrag tillgängliga för att hjälpa dig med kostnaderna för elarbeten? Skatteverket hjälper dig med ett avdrag för både privatpersoner och företag som gör det enklare att hålla ditt hem säkert och energieffektivt! Vi hjälper dig med ditt ROT-avdrag, kontakta oss så får du all den hjälpen du behöver.

Företagskunder

Tjänster för företagskunder

Alla typer av kontorsanpassningar för större kontor och lokaler. Vi erbjuder större som mindre anpassningar, projektering och nyinstallation samt kontroll av installationer, nätverksinstallationer, installation projektering och kontroll av nätverk. 

Vi hjälper er med alla typer av belysningsförslag, byte av belysning till energisnål LED, närvarostyrd belysning. Samt byte av el centraler, ledningar etc.

Populärt bland större kontor men även enfamiljshus är installation om KNX. Då kraven ökar på en mångsidig styrning av värme, belysning och ventilation samt säkerhet och energisparande funktioner. Med KNX sparar du pengar och tid genom att alla funktioner styrs och övervakas i ett enda system . Läs mer om det under KNX.

Att ha en säker arbetsplats och hem är något som kan göras med kameralösningar samt Smarta Hem installationer. Vi hjälper er med allt detta. Läs mer om det under Smarta Hem.

Vi är en elfirma med många års erfarenhet som tar säkerhet i första hand och tar oss an alla sorters uppdrag.

Begär en kostnadsfri offert från oss!

Bostadsrättsföreningar

Tjänster för bostadsrättsföreningar

Öka säkerheten för lägenheterna i din bostadsrättsförening genom att anlita behöriga elektriker som tar hand om alla el relaterade behov. Våra elektriker på Södra Eltjänst hjälper dig med alla dina frågor och elinstallationer i din förening. Vi uppfyller alla elsäkerhetsverkets krav och standarder.

Södra Eltjänst tar sig an större projekt av installation och underhåll samt energieffektiva lösningar som gör att du sparar energi och erbjuder en grönare framtid. Vi erbjuder stambyten, el projektering och installation. Även byte av el serviser, belysningsförslag och byte av belysning till energisnål LED. Installation av nya stigare och el centraler.

Vi erbjuder laddboxinstallationer. En miljövänlig och hållbar lösning där våra elektriker ser till att allt utför på ett säkert och korrekt sätt så du kan känna en bekvämlighet och trygghet att ladda ditt eldrivna fordon! Vi arbetar med dem flesta laddboxarna på marknaden, Zaptec, Garo, Charge Amp etc. Vi erbjuder detta till dig som privatperson, företag samt bostadsrättsförening.

Gör det enkelt i din bostadsrättsförening och utveckla ett enkelt passagesystem med porttelefoni samt bokning av tvättstugor och lokaler genom APTUS med oss. Samt en digital skärm med information/nyhetsbrev från din BRF.

Med flera års erfarenhet har vi många smarta, enkla och effektiva lösningar som kommer att förenkla vardagen i din bostadsrättsförening. Kontakt oss för en kostnadsfri offert eller rådgivning idag!

Är du förvaltare eller fastighetsägare i Stockholmsområdet? Då erbjuder vi våra kunder ett service/underhållsavtal som ger er en enorm trygghet med snabba utryckningar och högsta prioritet. Våra elektriker på Södra Eltjänst AB är välutbildade och certifierade inom sina respektive specialiteter.

Hel entreprenad

Södra Eltjänst tar oss an små och stora projekt, våra elektriker har en enorm bred kunskap och kan även anlitas som hel entreprenad där vi tar ansvar från första mötet till färdigställandet av projektet. Vi lämnar gärna anbud på alla typer av entreprenader och kan, bortsett från grundläggande el-installationer, också erbjuda helhetslösning gällande data & tele.

Effektiva elsystem och kundanpassade tekniklösningar kan spara upp till 50 procent av den elenergi som används för belysning i kontor, affärslokaler och fritidsanläggningar.

Baserat på våra kunders krav och behov erbjuder vi installation och service av elektriska distributionssystem, belysningssystem och säker kraftförsörjning för alla typer av byggnader, lokaler och industrier.

Kontakta oss för mer information!

  • Kontakta oss

  • Information om själva jobbet

  • Max filstorlek: 512 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Smarta Hem

Byt ut de manuella arbetet mot sömlösa lösningar och skapa ett välfungerande med med Smarta Hem!

Vi arbetar med bland annat de storsäljande Plejd, Wiser och Jung där du enkelt styr ditt hem via telefonen. Du får full översikt över exempelvis  belysningen, värmestyrningen, energiförbrukningen, brandvarnare, kameror för inomhus- och utomhusbruk.

Dessa funktioner kan även styras vid röststyrning eller den trådlösa tryckknappen.

Med den smarta belysningen kan den hjälpa dig att spara pengar och samtidigt värna om miljön. Du har full koll på din belysning, oavsett vart du befinner dig någonstans.

Du kan exempelvis ställa in din belysning så att fasadbelysningen ställs in vid skymning. Skapa ett tryggt och säkert hem när ingen är hemma genom att tända, släcka och dimma belysning från telefonen så att det ser ut som att någon är hemma. Skräddarsy din belysning genom att kunna tända ena bordslampan till att lysa upp hela hemmet med ett knapptryck!

Dessa produkter måste en auktoriserad elektriker installera och är därmed inte godkänt för privatpersoner att installera själv. Kontakta oss vad du är ute efter så kommer vi överens om vilken lösning och produkt som passar dig och dina behov bäst!

KNX

Med KNX kan du integrera fastighetens el funktioner i ett enda system och få allt att fungera tillsammans! KNX kan användas i alltifrån en villa till ett större kontorskomplex.

Kraven ökar ständigt på enkel och mångsidig styrning av värme, belysning och ventilation. Bekvämlighet, säkerhet och energisparande funktioner går endast att uppnå genom intelligent styrning och övervakning av byggnadens system. Det innebär att mer kablar och ledningar behövs att dras och det ökar risken för brandrisk samt kostnaderna.

Systemet KNX gör det möjligt att styra allt detta och kommunicera tillsammans. Alla funktioner styrs och övervakas i ett enda system.

Du kan snabbt och enkelt få mycket avancerade funktioner inom till exempel styrning av belysning och markiser, styrning av inomhusklimat, integrerat med olika typer av tidsfunktioner samt funktioner för ökad säkerhet.

Ett öppet standardiserat kommunikationssystem (ISO/IEC 14543-3, EN 50090) för hem- och fastighetsautomation. Alla KNX-certifierade produkter är helt kompatibla och kan blandas oberoende av fabrikat.

KNX en investering som är bra både för ekonomi och miljö
Den globala uppvärmningen påverkas kraftigt av koldioxidutsläpp från byggnader vilket har lett till att flera nya energieffektiviseringsstandarder har tillkommit. Med hjälp av modern fastighetsautomation med KNX får du kontroll över din energianvändning.

KNX är enkelt att…

Projektera
Installera
Styra – även via Internet
Bygga ut

Vill du veta mer? Kontakta oss för mer information 08 – 703 25 15

Back To Top